Jag vill baka...

Är så oerhört sugen på att baka min passionfruktscheesecake! Den är så god och jag vill verkligen ha den nu. Ska nog se till att baka den till min födelsedag!




16 November 2011

Har varit så himla mycket att tänka på den här senaste veckan, det är helt galet! Har inte hunnit plugga eller något känns det som. Och att jag inte hunnit plugga märktes verkligen då jag skrev historieprov tidigare idag...

Nu känner jag att jag ska försöka ta det lite lugnt ett par dagar och bara slappna av. Sen börjar pluggandet igen!



Hoppas på ett mirakel



Jag vill ha kvar mina vänner! <3

Mässa i Örebro

Idag åkte hela klassen in till Örebro för att gå på en mässa. Alla stora universitet i Sverige fanns representarede där vilket var jättebra tycker jag. Det fanns även folk där som pratade om hur det är att studera utomlands vilket kanske skulle kunna vara något för mig...

Detta är hur jag såg ut idag:


Hade på mig mina nya svarta jeans från Sevilla som sitter superskönt. Har velat ha svarta jeans så länge nu men inte hittat några bra... Så när jag hittade dessa blev jag jätteglad! Mina nya favorit byxor.


Biljetten för att komma in!

Vi åkte in efter lunch och kom dit ungeför klockan 13.00. Vi gick runt en stund och blev fullkomligt bombarderade med olika kataloger och papper! Eftersom jag inte vet alls vad jag vill göra sen så det är bra att ha mycket material att kolla igenom sen. Så nu har jag massvis att läsa!

   
Sååå mycket att läsa!

Efter ett tag så tröttnade vi på allt (det började även bli väldigt tungt att bära allt) så jag, Fredrik, Christian, Erica och Kristi gick in till stan. Några åt litegran på La Baugette, inte jag dock, men det cafét (om man nu kan kalla det det) verkade väldigt mysigt. Dit kommer jag definitivt gå fler gånger.

Efter det hade vi fortfarande lite tid att döda så vi började gå in i skobutiker. Det slutade med att Fredrik och jag sölade och provade och höll på medans resten väntade utanför. Både han och jag hittade varsitt par. Det var faktiskt lite kul att shoppa skor med en kille, aldrig gjort det förut ;)

Verkligen älskar mina skor!!!






Fodret var väldigt fint det med.  

RSS 2.0