Hawaii Five-0 säsong 2

Åhh vad jag älskar den serien! Hawaii Five-0 är verkligen en av mina absoluta favoritserier och den andra säsongen hade premier idag! Så glad. Riktigt bra var avsnittet också, helt klart över förväntan. Hoppas verkligen att de visar alla avsnitt denna gång, har fortfarande inte sett det sista avsnittet av säsong 1...

 

Åhhhhh det är så bra!!!

Liseberg!

I lördags tog jag och några kompisar tåget ner till Göteborg och spenderade hela dagen på Liseberg. Det blev en lång dag men en kul dag. Åkte alla bergochdal-banor, Flume-ride och Colorado. Fick himla ont i fötterna dock. Gjorde ont i fötterna i hela 24 timmar efter att jag kom hem.



   

Köpte även en sån här superdupergod sur jordgubbsgrej. SÅÅÅ god!!!


Shoppat...

Den här våren har jag inte shoppat speciellt mycket, mest för att jag inte har råd. Jag har köpt mycket som jag behöver och det räknas inte riktigt som shopping för mig. Det kostar oerhört mycket att ta studenten!!! Och sen har vi balen med. Väskor, klänningar, skor, biljetter mm och allt gånger 2!!!

Men lite har jag köpt iallafall, men bara sånt som jag verkligen vill ha.

En jeansjacka har jag velat har i flera år nu och äntligen hittade jag en som jag gillar.



Sen tycker jag även att man varje säsong ska köpa en ny bikini och jag har velat ha en vit virkad bikini hur länge som helst. Äntligen hittade jag en. Den ser inte helt ut som jag önskat men eftersom jag troligtvis inte kommer hitta någon som är helt perfekt så blir den här jättebra.



Den här senaste månaden har jag verkligen velat ha ett babyblått nagellack och idag hittade jag ett. Köpte det direkt och cyklade hem snabbt som bara den för att måla naglarna. Så nu kör jag på babyblå naglar i en vecka eller nått :)

       

Jag är väldigt nöjd med dessa köp och det var faktiskt värt pengarna. Bara för mig att hålla mig borta från affärerna från och med nu då tills det att jag lyckats jobba ihop lite pengar. Som tur var så fick jag ett sommarjobb och kommer jobba fem veckor (mer om jag vill verkar det som).

It's the end to an era

Sen jag var 7-8 år har jag gått på Bild och Form på Kulturskolan men nu är det slut. Nu när jag tar studenten och fröhoppningsvis ska börja på universitet så kommer jag inte ha möjlighet att gå kvar. Många minnen från dessa tio år som jag aldrig kommer glömma.

Sista bildlektionen var jag såklart tvungen att ta lite bilder för att kunna se tillbaka på i framtiden.

  

    




På avslutningen så var vi i Konsthallen. Alla elevers verk är uppsatta och alla som vill kan komma och titta. Vi i gruppen samlades, tittade på allt och hade kakkalas. Alla bidrog och bakade något som de tog med. Detta är vad jag bakade och tog med mig:

    

Det här sista året gjorde jag inte speciellt mycket, jag gjorde tre drömfångare, en ståltrådsgubbe och en "röd tråd".

   
Kanske lite svårt att se eftersom de hängde i fönstret men en helsvart och två helvita.

    
Vi skulle alla göra enn "röd tråd" som gick från bild till bild. Alla elever gjorde varsin och detta var min.

Eftersom detta var allra sista gången så köpte jag och en kompis en merci-ask och lila blommor till våran lärare som tack! Blommorna höll tydligen i en och en halv vecka :)



Nu är även jag klar med gymnasiet!

Skickade in det sista arbete för några timmar sen så nu är jag fri! Inga måsten finns kvar. Eller joo, några måsten finna allt kvar. Mitt rum ser ut som en soptipp och MÅSTE städas. Släkten kommer ju hit på studenten vilket blir den största släktträff jag varit med om. Vi blir väl kanske 12 st, vilket i min släkt är mycket. Det kommer bli kul!

Förra veckan var jag och mamma och tittade på baseboll. Min bror spelar i Karlskoga Bats som är i elitserien och dom vann. Matchen var tråkig till en början men blev lite mer händelserik mot slutet. Jag föreslog att mamma och jag skulle åka till McDonalds innan och köpa en stor låda med nuggets. Det var gott, var mamma tvungen att erkänna till slut.




IP, Karlskoga.

2 Maj 2012

Mycket kort och skön dag idag. Började kl 12.40 och slutade 15.50. Fast jag klev upp tidigt iallafall för att plugga fysik. Slutprovet närmar sig, imorn är det om en vecka. Känner inte av någon panik än men den lär väl komma.

Under långhelgen så tog jag ett par långpromenader vilket var så skönt, speciellt nu när värmen kommit.





Älskar den här bilden, tycker att den är så härlig!

Nu är även allt fixat inför bal och student. Jag har skor till båda tillfällen, klänningar (studentklänninge kom idag), balbiljett, tid hos frisören, en bil att åka till balen i och en baldejt är fixat det med! Balväska...hmmm...?

Bakade nyligen macarons igen, denna gång med smak av polkagris!

   




RSS 2.0