Studenten närmar sig...

...med stormsteg! Allt går jättefort nu, det finns massvis att göra och massvis att fixa.

Nu dom senaste dagarna har jag spenderat flre timmar vid vardagsrumsbordet och slavat för att få klart arkitektprovet som ska skickas in inom en vecka. Jag är väl i princip klar, ska bara skriva lite saker som motto och sånt.

Imorn börjar skolan igen och jag vill inte! Mest för att vi ska redovisa vårt projektarbete på fredag. Usch! Jag måste knopa ihop en PowerPoint och en massa afficher tills då. Himla dumt att projektredovisningen är samtidigt som arkitektprovet ska skickas in. Två STORA saker att fixa till samma dag i princip.

Sen är det också en himla massa saker som måste köpas nu till balen och studenten och jag tror att nästan allt är fixat. Jag har skor till balen och studentmössan, jag har beställt min balklänning och vad jag tror kommer bli mina studentskor så det borde komma snart. Det enda jag har kvar är studentklänningen.

Studentmössa   Högklackade beiga skor till balen, lack och platå.

För några veckor sen åkte vi in till Karlstad för att "praktisera som studenter" i tre dagar och det var faktiskt ganska roligt. Vi fick uppleva det mesta tror jag men jag vart inte direkt sugen på att börja på universitet... Och fyy va jobbigt det var att pendla! Skulle aldrig orka att göra det varje dag.

De sista tre dagarna innan lovet arrangerade vår klass (egentligen bara tre tjejer men hela klassen var med) ett FN-rollspel för ca 150 personer. Dom tvingade mig vara vakt! Ville egentligen inte men vad som gjorde allt bättre var att vi fick ha pilotglasögon på oss inomhus. Vi såg tuffa ut, eller? Hahaa



FN-rollspel

Jag hittade ett så kul nagellack (tycker jag iallafall). Ett sånt som spricker, graffiti nails! Vit bas och rosa ovanpå.

Nagellack

Eftersom jag antagligen kommer flytta hemifrån nu till hösten så känner jag att jag måste lära mig att laga riktig mat så i lördags erbjöd jag mig att laga lunchen. Jag körde bara på känsla, inget recept och detta är vad det blev: Baconlindade kycklingbröst, klyftpotatis med dragon och beanaisessås. 



Sen för ett tag sen så hittade jag en bild på Cookie Monster Cupcakes och var blev bara tvungen att prova själv. Jag äter inte cupcakes men det var himla kul att baka dom!

Cookie MOnster Cupcakes

      

RSS 2.0