Onsdagens hockeymatch

 
 I onsdags möttes BIK Karlskoga Djurgården här i stan och vilken jäkla bra match det var! Så extremt spännande och som alltid var det både psykiskt och fysiskt jobbigt och se matchen. När Djurgården knaprar in och målskillnaden bara blir mindre och mindre... Men det löste sig som det oftast gör för Bofors. Jag kunde inte vart nöjdare på vägen hem, 5-3 blev resultatet.
 
Lyckades även denna match norpa åt oss de bästa platserna. Nere i hörnet, så nära isen att vi nästan kan slicka på plexiglaset. Precis så ska det vara! Man ser allt! Ingen i vägen och ingenting sker allt för långt bort. Perfekt uppsikt över spelarbåsen med. Man missar inget!!!
 
Innan matchen började så hyllades Bengt-Åke Gustavsson. Det hölls tal, han fick blommor, han vinkade och hans tröja hissades upp i taket. Var dock inte så mycket av en tröja utan mer av en plansch med hans namn och nummer på. Hans nummer, nr 16, pensionerades även i samma veva. Den lilla ceremonin var väldigt häftig att se tucker jag.
 
Var tillbaka i hallen idag och åkte själv lite skridskor med Erica. Skridskor är kul och smärtsamt och jag vill bara åka mer och mer och mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0